Ana Sayfa

Ana Sayfa

Ana Sayfa

Biz Kimiz

Biz Kimiz

Biz Kimiz

Neler Yaparız

Yerli ve yurtdışında mukim müvekkillerimizi Türk Patent ve Marka Kurumu, WIPO ve gümrükler gibi tüm resmi kurumlar nezdinde temsil ediyor ve tüm platformlarda müvekkillerimizin haklarını koruyoruz

Yerli ve yurtdışında mukim müvekkillerimizi Türk Patent ve Marka Kurumu, WIPO ve gümrükler gibi tüm resmi kurumlar nezdinde temsil ediyor ve tüm platformlarda müvekkillerimizin haklarını koruyoruz

İletişim

İletişim

İletişim

MARKALAR

Marka haklarının korunmasına ilişkin sunduğumuz kapsamlı hizmetlerimiz:

Yerli ve yurtdışında mukim müvekkillerimizi Türk Patent ve Marka Kurumu, WIPO ve gümrükler gibi tüm resmi kurumlar nezdinde temsil ediyor ve tüm platformlarda müvekkillerimizin haklarını koruyoruz.

PATENT VE FAYDALI MODEL

Patent ve Faydalı modellerin tescilleri ve bunlardan doğan haklara ilişkin uyuşmazlıkların çözümü konularında tam kapsamlı profesyonel danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Sunduğumuz hizmetler arasında ulusal ve uluslararası patent başvurularının Türk Patent ve Marka Kurumu nezdinde tescilleri, PCT kapsamında patent başvurularının gerçekleştirilmesi, patentlere karşı itirazların sunulması ve yapılan itirazlara karşı savunma

ENDÜSTRİYEL TASARIMLAR

Endüstriyel tasarım haklarının korunmasına ilişkin sunduğumuz kapsamlı hizmetlerimiz:

Yerli ve yurtdışında mukim müvekkillerimizi Türk Patent ve Marka Kurumu, WIPO ve diğer tüm resmi kurumlar nezdinde temsil ediyor ve tüm platformlarda müvekkillerimizin haklarını koruyoruz.

TELİF HAKLARI

Danışmanlık hizmetlerimiz kapsamında eser ve telif haklarına ilişkin sözleşmelerin düzenlenmesi de bulunmaktadır.

Telif hakkı kapsamına giren müzik, resim, edebiyat, mimarlık, sanat eserleri, sinematografik eserlere ilişkin haklar ve bilgisayar yazılım ve veri tabanlarına ilişkin hakların korunması ve uyuşmazlıkların çözümlerine ilişkin danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

ALAN ADLARI

Alan adı haklarının korunmasına ilişkin hizmetlerimiz

Alan adı tescili, alan adı takibi ve alan adlarına ilişkin uyuşmazlıkların İnternet Tahsisli Sayılar ve İsimler Kurumu (ICANN) nezdinde çözümü yer almaktadır.

COĞRAFİ İŞARETLER

Coğrafi İşaretlere ilişkin sunduğumuz hizmetleri şunlardır:

Türkiye ve yurtdışındaki STK ve Sanayi ve Ticaret Odalarına da Coğrafi İşaretlerin Türk Patent ve Marka Kurumu ve diğer uluslararası organlar nezdinde tescil süreçlerine ilişkin hizmet vermekteyiz.

ÇEVİRİ HİZMETLERİ

ÇEVİRİ HİZMETLERİ

Dünya’nın hemen tüm ülkelerine hizmet veren ve aralarında yeminli tercümanlar da bulunan ekibimiz çok iyi seviyede İngilizce ve Fransızca bilmekte olup, tüm hukuki, teknik ve diğer belgelerin İngilizce ve Fransızca dillerinde titizlikle çevirilerini gerçe

İngilizce

MESEN INDUSTRIAL PROPERTY SERVICES
Adres : İstasyon yolu sokak no:3/142 Maltepe / İSTANBUL
Tel : (0530) 066 53 86
Faks : (0216) 587 30 20
Web : www.mesenip.com
E-mail : mesen@mesenip.com