Biz Kimiz

MESEN (Fransızca mécène isim,) Sanat ve bilim adamlarını koruyan kimse

MESEN, eski çağlardan bu yana sanat ve bilim adamlarını koruyan kimselere verilen bir isim ve biz de bu ismin anlamına sadık kalarak bilim ve sanat adamlarının fikirlerini, eserlerini ve haklarını tüm dünyada korumak için çalışıyoruz.

Patent ve Marka Vekilleri, Avrupa Patent Vekilleri, danışmanlar ve avukatlardan oluşan ekibimizin tamamı fikri ve sınai mülkiyet hakları konusunda çok ciddi uzmanlık ve tecrübeye sahiptir ve büromuz fikri ve sınai haklara ilişkin tüm alanlarda uluslararası standartlarda tam donanımlı hizmet sunmaktadır.

Uzmanlık ve hizmet alanımız Kuzey ve Güney Amerika, Kıta Avrupası, Asya, Orta Doğu ve Avustralya’yı kapsamaktadır.

1994 yılından bu yana dünyanın en tanınmış markalarının haklarını koruyor ve dünyanın en büyük otomobil, tekstil, gıda, ziraat, teknoloji ve hizmet firmalarına danışmanlık sunuyoruz.

Marka, patent, faydalı model, tasarım, alan adları, telif hakları ve coğrafi işaretler başta olmak üzere tüm fikri ve sınai haklara ilişkin danışmanlık, hakların takibi, tescili, korunması alanlarında ve hak ihlal ve tecavüzlerin engellenmesi ve uyuşmazlıklarının çözümü alanlarında yerli ve uluslararası müvekkillerimize profesyonel hizmet sunuyoruz.

Uzun yıllara ve sağlam işbirliklerine dayanan dünya çapındaki ağımız ve çok iyi seviyede İngilizce ve Fransızca konuşan ekibimiz sayesinde dünyanın tüm ülkelerinde aynı nitelik ve profesyonellikte hizmet sunuyor ve müvekkillerimizin haklarını dünyanın tüm noktalarında en iyi şekilde koruyoruz. 

Engin Canıyılmaz, Marka vekili ve Patent vekili unvanlarıyla çoğu yurtdışında yerleşik uluslararası nitelikteki müvekkillerine fikri ve sınai mülkiyet alanlarının tümünde tam kapsamlı danışmanlık hizmeti vermektedir.

Çok geniş uluslararası tecrübeye sahip olan Engin, uluslararası ağı sayesinde dünyanın hemen tüm bölgelerinde aynı nitelik ve profesyonellikte danışmanlık sunma kabiliyetine sahiptir.

Türkiye Patent ve Marka vekilleri meclisi üyesi olan Engin çok iyi seviyede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

ENGİN CANIYILMAZ
Marka ve Patent Vekili